Com arribar?

La Finca la Divina Pastora es troba a la Partida de la Primera Marrada de Balaguer, concretament al Camí de l'Horta d'Avall en el seu punt més proper a Balaguer.

Si vinc de Balaguer?

Sortint de Balaguer per l'Avda/ Francesc Macià direcció Menàrguens, hauràs de passar 2 rotondes i 300 m. més endavant passada la segona rotonda, hauràs de girar a l'esquerra, creuar la sèquia de Menàrguens (segla del cup), i ja hauràs arribat!

Si vinc de Lleida?

Venint de Lleida per la C12, hauràs de desviar-te a la primera sortida que indica "Balaguer", seguir recte a la primera rotonda i uns 200 m. més endavant hauràs de girar a la dreta, creuar la sèquia de Menàrguens (segla del cup), i ja hauràs arribat!

I si vinc de Barcelona?

Venint de Barcelona per la C53 hauràs de seguir direcció Alfarràs, creuar el pont del Riu Segre al seu pas per Balaguer i desviar-te a la segona sortida, la qual indica "Ceràmica". Llavors hauràs de passar 2 rotondes (sempre direcció Menàrguens) i 300 m. més endavant passada la segona rotonda, hauràs de girar a l'esquerra, creuar la sèquia de Menàrguens (segla del cup), i ja hauràs arribat!